20100725_verminnen1

Gastenboek

Welkom, laat een berichtje na op ons gastenboek.

Teken het gastenboek
 • Stefan Jacobs
  Beste Johan,
  Op 5 december hebben we afscheid genomen van ons 'moeke'; ze stond erop dat haar favoriete Verminnen-nummers gespeeld werden... Met 7 aan tafel, Laat me nu toch niet alleen en Een of ander dag... De viering had niet hetzelfde geweest zonder deze prachtige nummers en uw warme stem; bedankt, Johan.
 • Filip Fontaine
  Hallo Johan, al bijna 30 jaar ben ik vertrokken, eerst naar Spanje, dan Parijs, Italie en de States. Ik heb 'de wereld gezien' maar denk soms nog aan mijn eerste lief, aan ons flatje samen in Gent, vier 'hoog in de wolken'. Laatst, onderweg met mijn zoon en mijn Belgische herdershond, Max, naar de prachtige natuur van Upstate New York, luisterde ik nog eens naar je compilatie (20 jaar liedjes). Ben beginnen janken op de highway.... Het leel wel alsof je mijn leven in lied bracht, van mijn jeugdjaren en gevoelens in 'Brussel', tot mijn lijiflied, 'Ik wil de wereld zien'. Dank je voor dit allemaal, vanwege een Brusselaar voor wie die 'een of andere dag' vroeg in zijn leven kwam. Hoop je nog in een optreden te zien, als ik in Vlaanderen ben.
 • Eric Vanbinst
  Meer dan 40 jaar geleden zag ik Johan voor de eerste keer ... een optreden in het St Pieterscollege in Jette (ja ik liep daar toen ook school). Sindsdien ben ik hem blijven volgen ... optreden na optreden in kleine zalen, grote zalen, kerken enz doorheen Vlaanderen ... vele platen en cd's verder hoor ik nog altijd zijn muziek (tijdloos). Maar je concert in de AB voor je 50ste verjaardag zal me altijd bijblijven ... see you soon on the road ... groeten uit Liedekerke
 • Betsy De jonghe
  Johan en zijn gevolg,t was een zéér fijn concert in Evere , en hoera, we hebben de nieuwe cd , proficiat, zéér mooi !
 • Jan Lenoir
  Dag beste Johan Verminnen met de wondermooie stem. :)
  Daar ik uw persoonlijke émailadres niet ken stuur ik u via deze weg eens een bedankingsnoot..:)
  Sinds 2012 ben ik toegelaten geweest tot Sabam als auteur-componist. Ik heb uw ondertekende brief die ik toen op de post vond vrolijk petulant ingekaderd.
  2 jaar terug hadden we de song 'Mad Cat' geschreven. Een ode aan de gitaar van Prince. Ik had destijds een duplicaat gekocht van die Telecaster uitziende gitaar waarop Purple Rain gecomponeerd is geweest. Die gitaar heet trouwens 'Mad Cat'.
  Jammer genoeg hebben radio 2, studio Brussel en de regionale radiostations ons géén Airplay gegund ondanks het plotse overlijden van Prince. 't Was nochtans een up to date actueel feit. Check it out! haha.:)
  Ik wens u bij deze te bedanken voor mijn toelating destijds want niettegenstaande dat ons eigen gecomponeerde songs niet worden gedraaid op radio..Krijg ik van Sabam toch nog om de zovéél tijd een bepaalde som uitbetaald. Dit is genoeglijk om te zien.
  Laat ons nu toch niet alléén..Blijft wondermooi..:)
  Die song zit zeker in mijn top 10.
  Met vriendelijke groeten,
  Jan Lenoir groepslid van Quantum Of Light sinds 2010 :)
 • Sabine Hollebosch
  Jef (Ouvry), onze zoon en 1 van jullie superfans was zaterdag 8/7 in Landegem 'vier hoog' in de wolken !
  Bedankt !
 • Luk Vander Straeten
  Dag Marco, bedankt voor jouw vraag ivm het nummer 'Eén of andere dag'. Dit nummer is oorspronkelijk opgenomen zonder violen. Het is pas achteraf ter gelegenheid van de verzamelplaat 'Mooie Dagen - 20 Jaar Liedjes' bewerkt door de bekende saxofonist/arrangeur Ralph Benatar.
 • Sabine Hollebosch
  Jef (Ouvry), onze zoon en 1 van jullie superfans was zaterdag 8/7 in Landegem 'vier hoog' in de wolken !
  Bedankt !
 • Marco Essink
  Sedert een jaar of 8 luister ik naar de muziek van Johan Verminnen, ben in die periode een fan geworden, maar ben zeker nog geen kenner. En alhoewel ik in die tijd bijna alle albums (op cd) van hem heb kunnen bemachtigen, stuitte ik gisteren op het volgende. Ik luisterde naar het nummer Een Of Andere Dag van de verzamelcd 'Mooie Dagen - 20 Jaar Liedjes' (1989) en toen viel me op dat in die versie violen voorkomen. Die hoor ik niet op het album uit 1974 en evenmin op de verzamelaar '60 Jaar'. Nu is mijn vraag, zijn die violen speciaal voor 'Mooie Dagen..' toegevoegd aan het nummer of betreft het misschien een single-versie?
 • Elke Van Neyghem / Verhasselt
  Tussen een glimlach en een traan op de radio... tranen in de ogen. Ook al ben ik jong, muziek van Johan raakt me af en toe heel diep. 'Familie' liet me kennis maken, op jonge leeftijd mee naar de concerten... nu komen er steeds meer tranen in de familie maar woorden van Johan zijn een troost. Dank je
 • johan vanmoer
  Beste johan,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag !!!
 • Marianne Van tilborg
  Was een heel mooie avond mooie teksten en een heel goede band met verschillende instrumenten we hebben er van genoten in de djoelen
 • Raf Cools
  Als 50 -jarige zo genoten van jou optreden op 30 maart in de Djoelen in Oud Turnhout. Je weet als geen ander de gevoelige snaar met je teksten en mooie liedjes te raken. Bedankt en ik hoop dat je nog lang mag en zal verder doen.
 • Pascale De langhe
  Lieve Johan,
  Ik heb er zo van genoten tijdens je optreden in Brugge zondag!
  Al van jongsaf ken ik jou muziek maar het was mijn allereerste koncert!
  Ik was er dood gelukkig.
  Je straalde toen je het liedje zong over Paulien!!!!
  Zoals vele mensen heb ik niet altijd geluk gekend en ben erg eenzaam. Maar bij jou en luisteren naar je prachtige liedjes was er geen moment om eenzaam te zijn!
  Ook dankjewel aan jou muziekanten het was top! Er zouden er meer zoals jij,mogen zijn want dan zou het elke dag lente zijn. Enkele jaren geleden zag ik je wandelen in Oostende voor anker. Ik wou dat ik toen de moed had om je gewoon eens te zeggen hoeveel ik van je liedjes hou!!!!! Dankjewel Johan om mij een avond gelukkig te maken
 • Bernadette Biesemans
  Vorige week, zaterdag, zat ik één hoog in de KVS in Brussel, en even voelde ik me 'vier hoog in de wolken' toen Johan Verminnen zijn, maar ook mijn lievelingslied zong.
  SUPER Johan, ik heb genoten en met mij nog veel anderen. En ik doe ook verder tussen een glimlach en een traan.
  Bernadette, Merchtem