Een bewogen jaar 2016

Foto Jeroen Vanneste (deMens.nu Magazine)
NIEUWS
30 Dec 2016

Terwijl ons land beefde onder de aanslagen, was het afgelopen jaar voor mij niet allemaal kommer en kwel. Mijn voortijdig afscheid bij Sabam zorgde ervoor dat ik mijn nieuw album “ Tussen een glimlach en een traan “ kon afwerken en uitbrengen met succes.

Een nieuwe toer met gelijknamige titel werd aangevat en kende zjin eerste hoogtepunt in de K.V.S. in Brussel, waar de minister van Cultuur Sven Gatz een laudatio als inleiding gaf en deze zanger gevierd werd voor zijn vijfenzestigste verjaardag.

Niet dat ik met pensioen wil gaan want daarvoor is de lokroep van de planken te groot en de goesting om te zingen en te schrijven te hevig! Om dat te bewijzen ben ik nu reeds bezig met een volgend project : een nieuw live-album. Dus wie zichzelf op cd wil  horen verheffe zijn stem bij de komende optredens.

Ook privé was er heuglijk nieuws. De geboorte van Boas, de zoon van mijn dochter Pauline was ongetwijfeld voor mij een mijlpaal, eindelijk opa!  Fier als een gieter wandel ik met mijn kleinkind op de dijk in Oostende.

Wat de toekomst nog brengt weet ik niet. Eén ding is zeker, we spelen de zalen plat in 2017. Hopelijk ontmoeten wij elkaar onderweg. Een gelukkig Nieuwjaar!

Johan Verminnen