Gastenboek

Welkom, laat een berichtje na op ons gastenboek. Hiervoor zijn er 2 mogelijkheden:

  1. Wil je louter een persoonlijk berichtje op de website zetten, gebruik dan het tabblad ‘Gastenboek’
  2. Wens je een bericht met foto achter te laten, gebruik dan het tabblad ‘Mijn bijdrage’. Indien jullie foto’s wensen in te sturen om de Verminnen ‘VERZAMELINGEN’ uit te breiden, dan kan dit via dit kanaal. Natuurlijk zijn ook andere foto’s welkom.
Schrijf een persoonlijk bericht
Koen Vink
Wat een meesterwerk is de plaat "Tussen een glimlach en een traan" toch....
Een van de hoogtepunten wat mij betreft is Meer dan zestig. Fantastische tekst en fantastische muziek. Zou ik graag nog eens live willen horen.
Rita Vandaele
ik ben te oud om op jou te stemmen want ik geraak er jammer genoeg niet Vier hoog in de wolken - heerlijk
Mieke Dhaenens
Beste Johan

Lang geleden hebt u op den zolder te Beernem gezongen.
Ik was nog een kind, maar herinner mij levendig uw mooie optreden in het begin van uw carriére. Momenteel baat ik er nu een optiekzaak uit, nabij het cultureel centrum de Kleine Beer te Beernem.
Het gaat u goed,
Met vriendelijke groeten,
Mieke Dhaenens
Martine Gabriels
"Van waar de wolken komen" ! Mijn lievelingslied al dikwijls aangevraagd op Radio2 maar ik denk dat ze het niet vinden. Spijtig, geen optredens in de buurt ????
Marco Mout
Beste Johan,

Nog weer eens een groet uit Nederland van de man die op de fiets de wereld zag. Je weet vast nog wel, met Frénk vd Linden in de Studio van Radio Kunststof.

Ik zie deze 'zomer' wegens veel creatief werk ook alleen mijn stad en mijn 14e eeuwse Kruittoren. Daar brandt ook het houtvuur en sta jij op de speakers. Geen Vlaamse toerist die je niet herkent als ze binnenkijken.

Groet uit Zutphen

M
rud vervoort
Al vele jaren een grote fan van Johan. Heb zo goed als al zijn officieel uitgebrachte muziek. Een groot hiaat is Luistervinken 2. Is deze cd nog ergens te verkrijgen? Is er een fan die deze dubbel heeft....? Mijn hartje klopt vol verwachting. Veel groetjes!
Hugo Temmerman
Gelukkige Verjaardag Johan !
Laat ons nog lang genieten van het vele moois en je prachtige liedjes die ons omarmen en verwarmen !
Hugo Temmerman
Maria Merken
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag....fijne dag !!!!
Rachel Backx
Johan ik wens je een zalige, gelukkige maar vooral een gezonde 72 ste verjaardag. Geniet ervan Tot ziens Rachel
Didier Martens
Gelukkige verjaardag. Maak er een leuke dag van. We hopen mekaar nog eens te zien. Tot hoors.
Gina Vanthournout
Beste Johan,
Na talrijke optredens en al jouw CD'S ben en blijf ik fan vanaf het 1e uur. Ik hou er dan ook aan om jou voor morgen, 22 mei, recht uit het hart een Gelukkige Verjaardag te wensen. En ja... dat ik nog lang van jouw optredens, jouw muziek en de zee, die mij altijd roept ook als er niets fout gaat, mag genieten... jouw muziek, een fotocamera en de zee en we zijn perfect gelukkig! Dikke proficiat! Gina uit Ronse.
David Tytgat
Beste Meneer Verminnen, wat dat ben je, een grote meneer. Je raakt mensen sinds de jaren 70 door het gebruikt wel welgekozen woorden, vermengd in een onnavolgbare melodie vol melancholie, emotie, als je muziek op zoek is naar dat ene plekje in ieders ziel dat ons even doet beseffen dat we allemaal maar mensen zijn. En voor dat talent wil ik u van harte bedanken. U beseft het misschien niet, maar u geeft veel mensen een warm gevoel en ik kan alleen maar hopen dat een klein berichtje zoals het mijne u evenzeer kan raken. U bent mijn connectie met mijn ouders en grootouders, tantes en nonkels, neefjes en nichtjes en zelfs mijn eigen gezin tot mijn kleinste spruit van 7 jaar kan alleen maar zeggen: wat brengt die man zijn muziek toch met gevoel. Dus nogmaals dank Meneer Verminnen.

Vriendelijke groet,

David Tytgat
J. Herrewigs
Johan Verminnen (Vlaamse canon!): hij trad overal op, il a tout fait. Op zijn 72, na die vreselijke corona, klinkt hij nog steeds als een klok.
Zoals immer heeft deze rasartiest, voor wie hem wederzijdse liefde betuigt (via een concertbezoek), verrassingen in petto. De beenhouwersstraat eindelijk in een intimistisch jasje, de anekdote van zijn eerste telefonisch contact met de allergrootste 'Toots', een versie van "Tussen spelers en drinkers" waarbij ik dacht dat zowaar Chris Rea of de jonge Oliver Thompson op het podium zat (Patrick Steenaerts, I salute you).
Dat het moeilijke tijden zijn is een understatement, maar hier is medicijn. Op mij heeft Johan Verminnen alvast 13 jaar voorsprong. Dat betekent dat ik nog 13 jaar na zijn dood parels van hem zal blijven ontdekken. Want hij is 'wreed' bezig geweest, dat besef ik telkens wanneer ik hem nog eens opzoek. Echt waar: ga dat zien, voor het te laat is. Of luister, met open oren. Ik dank u, grote meneer Verminnen.
Patsy De Schuyter
Beste Meneer Verminnen, vanavond naar het optreden geweest in Sint-Gillis-Waas, en het was weer top .. om kippenvel van te krijgen ... die versie van 'in de rue des bouchers' nog nooit eerder gehoord .. mag ik zeggen dat ik het mooier vind .. zo fragiel .. en uw muzikanten .. tja .. daar schieten ook woorden tekort .. en hopelijk zoekt uw dochter Paulien haar weg verder in de Franse chanson .. U heeft daar zeker uw staande ovatie verdiend .. (en ik ben blij dat ik uw boek eindelijk heb, die ik vorige keer heb gemist wegens uitverkocht) .. hopelijk nog eens tot ziens in Lokeren
Timmy Van Dijck
Beste Johan,
Ik zag jouw concert gisteren in Haacht. Jouw performance greep me bij het nekvel, lang geleden dat ik nog zo door elkaar geschud een zaal heb verlaten. Als een Nederlandstalige versie van de late, acoustische Johnny Cash, wat een intensiteit, wat een stem, wat een persoonlijkheid. Bedankt, Johan, bedankt.