20100725_verminnen1

Gastenboek

Welkom, laat een berichtje na op ons gastenboek.

Teken het gastenboek
 • Pita Gobien
  Dag Johan, op 5 april komen mijn vriendin en ik naar het optreden in Mechelen. Toen we studeerden was dit vaste prik, telkens jij kwam, waren wij er ook bij. Nu zijn we net 50 geworden en we willen 'for old times' sake' nog eens komen genieten. We kijken er nu al naar uit. Pit & Marijn
 • Mia Thys
  Een fijn concert in de Muze te Heusden - Zolder . Was een tijd geleden & vroeg mij af of u mijn favoriete nummer zou zingen maar u begon er direct mee namelijk " Vriendinnen van vroeger " . U had een uur langer mogen doorgaan & pareltjes ten gehore brengen zoals daar zijn , Vier hoog in de wolken , 'K Voel mij goed ... Hebben een Top namiddag gehad . Tot een volgende Mia & Stafke
 • Lieven Asselman
  Beste Johan, samen met mijn vrouwtje enorm genoten van je ingetogen, nostalgisch optreden in Scharpoord Knokke. Telkens ik je hoor of zie, moet ik denken aan De Taveerne in Wemmel met Julia en Jeannine... Remember?
 • Jan Verbanck
  Beste mr Verminnen, beste Johan
  Toen je gisteren in Knokke optrad, was het tot mijn schande denk ik 36 jaar geleden dat ik je bezig zag. Mogelijk op een optreden die een zwart gat in je geheugen is - in een onderbezette zaal in Bredene. Nadien is de ganse troep nog pinten gaan pakken in JC De Duinhelm. Mooie dagen, Ik ben je nog steeds dankbaar voor de songs van je oude album " voor wie ze graag hoort" Een deel van mijn nog grotendeels onbezorgde jeugd...THX
 • Denise Termont
  Dank u Johan voor het intieme concert gisteren in Venlo. Wij hebben genoten van de passie, het gevoel, de mooie teksten, de prachtige muziek en de chemie tussen jou Johan en Leo. Veel Nederlanders weten niet wat ze missen. Kostbare muziek. Veel succes en het ga jullie goed met veel “ mooie dagen”
 • geert daenen
  genoten van je optreden vandaag in cc Hasselt
 • Gerda Vanderbeck
  Wat een prachtig optreden! Samen met mijn schoonzoon genoten van al deze prachtige liedjes en melodietjes in de Roma.
  Binnen enkele jaren neem ik mijn kleinkinderen mee !!!
  Dankjewel voor al dat moois!!
  Gerda
 • erik prils
  beste johan,
  we hebben in bree en bilzen in de zomer johan verminnen mooie optredens zien doen , hij was zeer goed en vriendelijk , erik prils
 • Gerda Van Zeebroeck
  Beste Johan,

  zaterdagavond, 20 oktober 2018, een hartverwarmend optreden in een bomvolle zaal in Malderen!
  We hadden steevast onze favorieten die we hoopten te horen … en we kregen ze ook, maar er was véél meer!
  Je verraste ons met 7 songs van je kersverse CD op stapel. Nieuwe nummers, met knappe teksten en mooie melodielijnen. Fantastische muzikanten zorgden ook hier voor een vanzelfsprekendheid van klank en arrangement.
  Waar je met de jaren misschien wat inboet aan soepelheid en mogelijkheden qua stem
  maak je het ruimschoots goed door de warmte, emotie, doorleefdheid en natuurlijkheid van je zang en presentatie. We waren, net als jij zelf trouwens, bij momenten echt ontroerd.
  Mooie bindteksten, betrokken ons nog meer bij de songs. Songs die de melancholie van je leven met zich meedragen, waarvan we mogen hopen dat ook een jonger publiek ze zullen oppikken en waarderen. Ons gingen ze alleszins recht naar het hart.
  Je kan het nog steeds. Chapeau en dankjewel!!

  Na dit hartverwarmende optreden kijken wij alvast uit naar die nieuwe CD. We zullen ze koesteren.

  Gerda en Paul
 • Geert Claeys
  Beste Johan
  Gisteren, in Zwevegem, mochten we genieten van alweer een schitterend optreden.
  Bekende liedjes afgewisseld met nieuw werk.
  Fijne teksten, een lach, een traan, een kwinkslag.
  Dingen uit het leven, je ziet het zo voor je.
  Dank je, Johan. Je blijft van ons.
  Het ga je goed. Tot gauw.
 • Alicia Winters
  Beste Johan Verminnen, vandaag zag ik foto's terug van 'n trektocht naar Santiago de Compostela die ik 'n aantal jaren geleden maakte met mijn man en daar herinnerde ik mij weer dat uw liedje ' Ik voel me goed' mij zo enorm geholpen had om de blaren en de vermoeidheid tegen te gaan. Het was heerlijk om op moeilijke momenten dat lied op onze i-pod te horen en lichtvoetig door te gaan. Daarvoor wilde ik u nog eens hartelijk danken. Met groet, Alicia Winters
 • Rik Pareit
  Beste Johan,
  Ik heb ooit nog n programma rond jou gemaakt voor de SOM, een vd befaamde 'derden van vroeger. Je was toen samen mt Tars Lootens. 'Traag is mooi' vind ik nog altijd een van je mooiste platen, overigens mt n prachtige hoesfoto. Bestaat de kans dat die oude platen ooit heruitgegeven worden? In een carrièrebox of zoiets? Ik ben alvast geïnteresseerd. Keep up the food Dirk, man!
 • Ann Smet
  Je was super op de fonnefeesten!!
  Bedankt voor de mooie foto's, bedankt voor de kus.
  Johan vernimmen een deel van mijn jeugd, een deel van mijn leven.
  Bedankt daarvoor. Grtjs
 • Patsy De Schuyter
  Beste Johan,
  Mijn deelneming met het overlijden van je zus.
  'The show must go on' moet je vandaag hebben gedacht op de Fonnefeesten, want je hebt weer het beste van jezelf gegeven, net als je schitterende orkest. Super optreden, bedankt.
 • LUC VAN HECKE
  Beste Johan,
  Ik verneem de dood van uw oudste zus, Ik wil jou en jouw familie mijn deelneming betuigen bij het verlies van iemand die nooit meer te vervangen is.
  Luc Van Hecke, Zelzate