Gastenboek

Welkom, laat een berichtje na op ons gastenboek.
Schrijf een persoonlijk bericht
Hugo Temmerman
Gelukkige Verjaardag Johan !
Laat ons nog lang genieten van het vele moois en je prachtige liedjes die ons omarmen en verwarmen !
Hugo Temmerman
Maria Merken
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag....fijne dag !!!!
Rachel Backx
Johan ik wens je een zalige, gelukkige maar vooral een gezonde 72 ste verjaardag. Geniet ervan Tot ziens Rachel
Didier Martens
Gelukkige verjaardag. Maak er een leuke dag van. We hopen mekaar nog eens te zien. Tot hoors.
Gina Vanthournout
Beste Johan,
Na talrijke optredens en al jouw CD'S ben en blijf ik fan vanaf het 1e uur. Ik hou er dan ook aan om jou voor morgen, 22 mei, recht uit het hart een Gelukkige Verjaardag te wensen. En ja... dat ik nog lang van jouw optredens, jouw muziek en de zee, die mij altijd roept ook als er niets fout gaat, mag genieten... jouw muziek, een fotocamera en de zee en we zijn perfect gelukkig! Dikke proficiat! Gina uit Ronse.
David Tytgat
Beste Meneer Verminnen, wat dat ben je, een grote meneer. Je raakt mensen sinds de jaren 70 door het gebruikt wel welgekozen woorden, vermengd in een onnavolgbare melodie vol melancholie, emotie, als je muziek op zoek is naar dat ene plekje in ieders ziel dat ons even doet beseffen dat we allemaal maar mensen zijn. En voor dat talent wil ik u van harte bedanken. U beseft het misschien niet, maar u geeft veel mensen een warm gevoel en ik kan alleen maar hopen dat een klein berichtje zoals het mijne u evenzeer kan raken. U bent mijn connectie met mijn ouders en grootouders, tantes en nonkels, neefjes en nichtjes en zelfs mijn eigen gezin tot mijn kleinste spruit van 7 jaar kan alleen maar zeggen: wat brengt die man zijn muziek toch met gevoel. Dus nogmaals dank Meneer Verminnen.

Vriendelijke groet,

David Tytgat
J. Herrewigs
Johan Verminnen (Vlaamse canon!): hij trad overal op, il a tout fait. Op zijn 72, na die vreselijke corona, klinkt hij nog steeds als een klok.
Zoals immer heeft deze rasartiest, voor wie hem wederzijdse liefde betuigt (via een concertbezoek), verrassingen in petto. De beenhouwersstraat eindelijk in een intimistisch jasje, de anekdote van zijn eerste telefonisch contact met de allergrootste 'Toots', een versie van "Tussen spelers en drinkers" waarbij ik dacht dat zowaar Chris Rea of de jonge Oliver Thompson op het podium zat (Patrick Steenaerts, I salute you).
Dat het moeilijke tijden zijn is een understatement, maar hier is medicijn. Op mij heeft Johan Verminnen alvast 13 jaar voorsprong. Dat betekent dat ik nog 13 jaar na zijn dood parels van hem zal blijven ontdekken. Want hij is 'wreed' bezig geweest, dat besef ik telkens wanneer ik hem nog eens opzoek. Echt waar: ga dat zien, voor het te laat is. Of luister, met open oren. Ik dank u, grote meneer Verminnen.
Patsy De Schuyter
Beste Meneer Verminnen, vanavond naar het optreden geweest in Sint-Gillis-Waas, en het was weer top .. om kippenvel van te krijgen ... die versie van 'in de rue des bouchers' nog nooit eerder gehoord .. mag ik zeggen dat ik het mooier vind .. zo fragiel .. en uw muzikanten .. tja .. daar schieten ook woorden tekort .. en hopelijk zoekt uw dochter Paulien haar weg verder in de Franse chanson .. U heeft daar zeker uw staande ovatie verdiend .. (en ik ben blij dat ik uw boek eindelijk heb, die ik vorige keer heb gemist wegens uitverkocht) .. hopelijk nog eens tot ziens in Lokeren
Timmy Van Dijck
Beste Johan,
Ik zag jouw concert gisteren in Haacht. Jouw performance greep me bij het nekvel, lang geleden dat ik nog zo door elkaar geschud een zaal heb verlaten. Als een Nederlandstalige versie van de late, acoustische Johnny Cash, wat een intensiteit, wat een stem, wat een persoonlijkheid. Bedankt, Johan, bedankt.
Ann Van Hecke
Zaterdag 25/03 in Eeklo nog een plaatsje kunnen bemachtigen op de laatste rij...het was even geleden Johan dat ik je live had gehoord maar je deed het weer: alles en iedereen rondom mij verdween alsof je alleen voor mij zong, geraakt tot in het diepste van mijn ziel...Dat is weinigen gegeven. Hoop dat je laatste lied nog lang niet is uitgezongen!
En top muzikanten!
frans canters
3 toppers op het podium voor een gezellige namiddag
johan verminnen je bent live nog beter dan op cd of plaat ...wat hebben we genoten ........bedankt
Tlaitmes Tijari
Ik voel me goed ik voel me goed ????
Eric Saeys
Wanneer kom nog nog eenslangs in Thoeksken?
Annelies Magnus
Beste Johan,
Je optreden in de kerk van Westrode heeft me diep geraakt. Ik ben ook blij dat ik je CD kocht. Wat mooi toch en helend zijn jouw liedjes. Hartelijk dank voor zoveel moois! Graag tot een volgend optreden,
Annelies Magnus, oogappel en metekind van Anna Bockstael
Luc Van Bogaert
Hallo Johan, Mr. Verminnen,

Als groot muziekliefhebber is het eigenlijk niet meer dan normaal dat ik vroeg of laat ook door jouw muziek zou 'gebeten' worden, hoewel je het op mijn 53ste eerder laat dan vroeg moet noemen. Een paar maanden geleden was ik in Sint-Niklaas voor het eerst op één van je optredens en dat heeft een grote indruk op mij gemaakt. Ik vond het, zo samen met je dochter op het podium, een ontroerend optreden van een enorm getalenteerd artiest. Ik probeer binnenkort nog eens naar één van je optredens te komen; hopelijk beng je dan ook 'Een of andere dag', wat voor mij echt een wereldklasse nummer is! Als echte 'bobcat' zou ik zeggen: "niemand zingt Verminnen, zoals Verminnen" :-)

Tot binnenkort!
Luc