Gastenboek

Welkom, laat een berichtje na op ons gastenboek.
Schrijf een persoonlijk bericht
Koenraad Van Hee
Proficiat met je 70ste verjaardag! En zoals Johan zelf schrijft: “eindelijk nog eens op vinyl”. Is er een reden waarom we “vier hoog in de wolken” nooit op vinyl zullen kunnen beluisteren (vroeger niet op lp of 7” en nu ook de verzamelaar niet gehaald…)?
Frans Polfliet
Beste mijnheer Verminnen,
Hierbij dank voor uw mooie concert in Buggenhout vorige zondag. Tevens gefeliciteerd met uw laatste cd 'en daarna ga ik vissen' die u zo vriendelijk voor mij hebt gesigneerd. Ik hoop dat u het niet meent want het is een prachtig werk. Misschien wel het mooiste uit uw rijke oeuvre.
Van harte
Martine Gabriels

"Van waar de wolken komen" je mooiste liedje ooit en volgens mij niet terug te vinden op CD, enkel op cassette die ik al 31 jaar heb ????


Reactie webmaster: "Vanwaar de wolken komen" is wel degelijk op CD uitgekomen en dit op "Traag is Mooi" (1986) en de dubbele live CD "Alles Leeft" (1994). 

John Van Hollebeke
Johan Verminnen, zonder meer de grootste vlaamse zanger !!!
Nico Reyns
Hey Johan, Proficiat met jouw 70ste verjaardag en dat er nog vele gezonde jaren mogen bijkomen gevogld door nog vele optredens en nieuwe nummers. Groeten van Nico uit Gent.
CHANTAL LIEFFERINCKX
Hallo, gisteren, 24/7, zijn wij naar het optreden geweest in de dekenijtuin in Lennik, wij hebben er ECHT van genoten, het was fantastisch ! Mooie teksten waar je kan blijven naar luisteren !
Guy Adam
Beste Johan,
U was jobstudent bij Usico in 1971, en uw ‘baas’ was mijn vader, wijlen Jérôme Adam.
Hij vertelde vaak over U.
Zijn verhalen onthulden bewondering voor die jonge non-conformist die hij, product van een diepgelovig Oostvlaams boerengezin en van streng katholiek onderwijs, niet kon zijn.
U bent ooit na werktijd bij ons thuis geweest, mijn moeder heeft U te eten gegeven.
Zij is nu sinds 2012 weduwe en praat met evenveel fierheid over Uw bezoek, ondertussen 50 jaar geleden…
Zij is nu 84 en licht geraakt door een beroerte. Zij woont nog steeds in het huis waar U die avond bent geweest. Het zou voor haar een enorme verrassing zijn U daar nog eens te kunnen ‘voeden’.
Hopelijk komt het er nog van…
rud vervoort
Zoals al je vorige boeken ook dit boek gelezen. En dat het mooi was. Misschien voor een volgende keer: een boek uitbrengen met 30,40,50... van je beste teksten samengesteld door fans, collega's groepsleden... telkens met een kleine omschrijving van de ontstaansgeschiedenis. Eén koper zul je vast al hebben!
Hubert Collaer
Proficiat met je 70 ste verjaardag Johan.
Met verjaardagen is het net als met wijn,
hoe ouder je wordt hoe specialer ze zijn.
Geniet van deze speciale dag.
Ik heb genoten van je verzamelbox.
Groeten uit Laken van je schoolmakker
Hubert Collaer(70j)
maria Merken
Van harte proficiat met uw kroonjaar !!!! In goede gezondheid door gaan...
Patsy De Schuyter
Beste meneer Verminnen, een dikke proficiat met je verjaardag, geniet ervan en hopelijk tot op één van je optredens ... het mag Lokeren zijn ..
Marco Essink
Beste Johan, vanuit de mooie Hanzestad Zwolle zeg ik: proficiat met uw verjaardag! 70 Jaar is inderdaad niet niks. Dat moet ik nog maar zien te halen. Ik hoop de komende dagen, weken, maanden en jaren veel van uw liedjes te mogen genieten. Voor nu wens ik u een fijne dag, blijf gezond en het allerbeste gewenst!
Christiane janssens
Johan, Proficiat met je 70ste verjaardag. Frans zou dit jaar in maart ook 70 geworden zijn ,helaas hij heeft het niet meer mogen meemaken. Dus daarom geniet maar dubbel en dik en nog vele jaren gewenst.
Frank Langeraert
Johan,
Deze middag een uurtje mooie Radio 1 gehoord met jou live in de studio.
Zonder pretentie en heel dankbaar voor alle mensen die me je samenwerkten.
De Hansbeekse dorpskrant VLAKAF wenst je van harte proficiat met je verjaardag.
diane van hoof
Beste Johan, van harte proficiat met je 70e verjaardag, niet makkelijk in deze corona-tijden. Geniet er toch maar heel stevig van, en blijf vooral gezond. Hopelijk kan je binnenkort weer live optreden, zodat we weer volop kunnen genieten van je prachtige muziek en je warme stem. bedankt voor de mooie, ontroerende teksten en de mooie muziek. Nog veel succes !