Hectische, maar mooie dagen

Johan met muzikanten en technicus Jan Detroyer
NIEUWS
05 Nov 2016

September en oktober waren hectisch, try-outs en repetities voor de nieuwe theatershow palmden onze tijd helemaal in. De fijne première in Sint-Gillis-Waas bij mijn goeie vriend organisator Hugo Temmerman bekroonde al deze inspanningen. En een warme zaal Roma in Borgerhout enkele dagen nadien was tot nu toe een hoogtepunt.

Het team rond mijn trouwe gezel technicus Jan Detroyer en rond mijn onvolprezen muzikanten o.l.v. mijn muzikale rechterhand Bert Candries leverde een topprestatie. En ja, de programma-opbouw met beurtelings nieuwe en oude liedjes werkt, waardoor de zenuwen zijn verdwenen.

Nu toeren we in rechte lijn naar de galaconcerten in de statige KVS-schouwburg en het gezellige theater Bronks in hartje Brussel. De belangstelling is overweldigend! Nu reeds wil ik mijn grote dank betuigen aan Be.Brusseleir (www.bebrusseleir.be), de vereniging die de organisatie van deze speciale concerten draagt in het kader van de ‘Weik van ’t Brussels’. Bedankt Geert Dehaes en ploeg!

Wat ben ik blij dat ik mijn core-business - zingen en liedjesschrijven - weer volop heb opgenomen na mijn slopende, doch interessante taken bij Sabam. Ik hou immers zo intens van dat contact met het publiek, dat mij al die jaren gelukkig trouw is gebleven.

Nooit had ik toen kunnen vermoeden dat die droom van de achttienjarige jongeman, die zijn hart wanhopig naar de sterren zong, vandaag nog altijd zou blijven duren…

 

Johan Verminnen, november 2016