Klein

NIEUWS
31 Jan 2022

Eric W. Elst was een Belgisch sterrenkundige, die onlangs overleed. Deze man ontdekte menige planetoïde tijdens zijn ettelijke nachtelijke observaties van de sterrenhemel. Hij gaf ze namen van artiesten die hij koesterde. Zo kregen ze namen als Brel en Sinatra. Ook mijn naam is verbonden aan een minuscule planetoïde. Waarvoor dank, al voel ik mij klein in de onmetelijke ruimte. 

Van klein gesproken! Mijn dochter Pauline is bevallen. Miro heet mijn tweede kleinzoon. Boas zal zijn broertje wel opleiden in het leven van kwajongen en hartsveroveraar van grootouders. Hoe kwetsbaar en klein ligt het baby’tje in de armen van mijn fiere dochter. Opa is blij!

Van blij gesproken! Eindelijk zijn er weer goede vooruitzichten voor ons beroep. De kans dat we elkaar spoedig weerzien in een zaal in jouw buurt is gelukkig weer mogelijk. Wat kijk ik daar naar uit!
Nu nog een desescalatie van de kans op een oorlog met Rusland in de Oekraïne, en de wereld  ziet er weer wat beter uit. Al zijn de kansen wel klein!

 

Johan Verminnen

Afbeeldingen