Hardwerkende gepensioneerde

Radio 2 op 17 mei 2016
NIEUWS
05 Jun 2016

Na een drukke promotiecampagne voor het nieuwe album met passages bij ‘De bende van Annemie’ op Radio 1 en ‘Van Gils en Gasten’ op tv één, een speciaal miniconcert voor Radio 2 en interviews in een serie vestigingen van De Standaard Boekhandel met Roel van Bambost, was er nauwelijks tijd om uit te blazen. Drie stormachtige en succesvolle optredens in het programma " Tussen haven en storm " van CC De Grote Post in Oostende luidden het zomerprogramma in. Voor een vijfenzestigjarige geen kattepis, maar nu is er wat tijd om op adem te komen.

In Nederland wacht mij een opname in het onvolprezen radioprogramma ‘Volgspot ‘, want de makers ervan is het ook niet ontgaan dat er nieuw Verminnen-materiaal voorradig is en het verhaal van deze zanger gewoon verdergaat. Het doet enorm veel deugd dat er ook bij de noorderburen belangstelling bestaat voor mijn nieuwe liedjes, getuige de berichten op facebook van diehard fans uit Nederland. 
Pauline, mijn hoogzwangere dochter, heeft ondanks haar bolle buik veel bijgedragen aan de campagne. Nu word ik in juli opa en een nieuw hoofdstuk in mijn en haar leven wordt aangevat.Wat kijk ik hier naar uit!

In mijn ‘repetitiekot’ hebben we onlangs mijn verjaardag gevierd. Mijn Marokkaanse vriend Alain kookte voor familie en vrienden zijn overheerlijke couscous royale. Om je vingers er bij af te likken! Bedankt trouwens voor de vele berichten, kaartjes en gelukwensen. Met een glimlach en een traan heb ik ze ontvangen.
En nu? Straks nog hard repeteren voor de zomertour en de theatershows vanaf september en klaar is kees!Ik wist niet dat gepensioneerden zo hard moeten werken.

Johan Verminnen