Verminnen 70

NIEUWS
12 maa 2021

Natuurlijk wil ik mijn zeventigste verjaardag vieren met een uitgebreide toer langs de grote en kleine zalen. De pandemie stelde de concerten uit naar september in de hoop dat de schaarse vaccins ons dit dan mogelijk maken. De AB en Roma staan zeker op de kalender net als andere hotspots in uw buurt. 

De afgelopen maanden voerde ik met journalist Karel Michiels, tijdens vele maandagnamiddagen, uitvoerige gesprekken over mijn stormachtige loopbaan. Dat resulteert in een biografie onder de titel “Mooie dagen” die op 14 mei verschijnt bij uitgeverij Houtekiet. 

Ook op platengebied is er nieuws… Bij Universal verschijnt op 19  maart e.k. een box met vier CD’s met daarop zeventig van mijn mooiste liedjes. Dit zal gepaard gaan met een radio en TV campagne. En om mijn publiek te verwennen komt er in september nog een dubbele vinyl uit. 

Als tussendoortje nam ik in een Hansbeekse Studio een eigenzinnige nieuwe versie op van “Paulien”, en dit samen met mijn vriend Wouter Berlaen en Pauline zelf. Op deze opname zal ook de stem te horen zijn van mijn kleinzoon Boas die op de achtergrond mee neuriet. 

Nog andere verrassingen komen er aan om mijn carrière en mijn 70e verjaardag te vieren.

Ik hoop uit de grond van mijn hart om jullie zo vlug mogelijk terug te zien om jullie mijn dankbaarheid te betuigen voor de steun tijdens mijn meer dan vijftigjarige loopbaan. Binnenkort zullen jullie in het boek kunnen lezen dat deze loopbaan niet altijd als een kabbelend beekje verlopen is…

Hartelijke groeten, 
Johan

PS Johan Verminnen neemt deel aan *24 UUR LIVE*. Op 12 maart 2020 sloten concertzalen de deuren. Exact een jaar later geven meer dan 100 Belgische artiesten een non-stop concert van 24 uur in het Sportpaleis om te tonen dat ze klaar zijn om weldra podia te bestormen. Het publiek kan live & gratis deze 24 uur durende muzikale stunt volgen via livestream op HLN.BE en in de HLN App.
*24 UUR LIVE* vangt aan vandaag vrijdag 12 maart om 18u en eindigt op zaterdag 13 maart om 18u. Johan geeft het beste van zichzelf op zaterdag 13 maart in het allerlaatste uurblok van de marathon: tussen 17u-18u.
Het uurschema met alle artiesten vind je terug op https://24uurlive.be/timing
Beleef het live vanuit uit uw zetel!

+++++

Intussen is *24 UUR LIVE* afgelopen. 
Voor diegenen die het optreden van Johan zouden gemist hebben, volstaat het om op deze link te klikken. Niet vergeten om links bovenaan het geluid aan te zetten...
 

 
 

 

Afbeeldingen